TISDAG

Då var denna dag avklarad!

Tisdagen har varit lång och tråkig. Började med dryg mattelektion på 2 timmar,  sedan svenska, klassråd i 1 minut, psykologi och spanska. På spanskan skulle vi ha muntlig redovisning i 10 minuter och ja på spanska! ;) Men det roliga va att det bara var jag och Jehona <3 haha så vi fick redovisa för varandra + vår lärare med såklart! ;P Lätt match tyckte vi men inte alls! Efteråt tog vår lärare våra papper och sen frågade hon ut oss i minsta lilla detalj för att hon verkligen skulle vara säker på att vi visste vad vi hade snackat om. På spanska med! haha jojo men det lät säkert komiskt.. ;) 
Annars planerade vi lite om helgen och nästa helg. =) Snart lov ju!!! Längtar!!! 
För den delen har jag fått jobb i sommar så blev glad över det =)

Imorgon har vi svenska uppsats nationella i 5 timmar! :O Men lugn, jag har redan köpt godis som jag kan roa mig med under de 5 timmarna..
hehe Efter det ska vi i min grupp stanna kvar tills vår film är helt färdigt, så jag är inte hemma imorn förrän då. :S Man ska verkligen stressa ut sig helt innan lovet.. 

Nu tänkte jag lägga mig snart! Godnatt   



Villa ha dessa kläder i min gaderob imorgon när jag vaknar ;) Nelly.com

MÅNDAG

Godmorgon alla solstrålar och ja alla ni andra som inte är lika glada. :P

Nu har jag precis haft redovisning i natur om parkinsons sjukdom.. ;) Skönt att ha det avklarat. :P Snart spanska, där vi egentligen med skulle haft redovisningar men ingen av oss har gjort det.. ha ha ..
Igår ikväll blev det ändrade planer, älsk kom till mig, och medan jag pluggade och skrev på projektet så fick han roa sig med vad han ville <3  
Kommer inte hem förrän 4 idag, sen blir det skriva på projektet, det ska ju vara inne på fredag. xD

Hej svejs

 


Helgen!

Hej hopp! Åter söndag ;P

Helgen ska alltid gå i megafart :P Men fredagen var ju den bästa! <3 Lördagen spenderade jag i skolan, (jag vet inte vad fan jag tänkte på när jag anmälde mig :O! ) och gjorde högskoleprovet. Det var riktigt svårt och satt och gjorde prov mellan 8 - 4.30.. Dött värre! :S :S Men skönt att ha det avklarat!
Så tvyärr känns inte min helg så lång utan bara som man varit ledig en dag.. :S På kvällen så körde jag hem till rille där det var partaj, carro kom sedan med så det var bara kul ;)
Vaknade upp hemma hos älsk som är så söööt när han sover <3 Sen hem för har inte pluggat någonting ihelgen så måste verkligen göra det idag, och vad händer; jo så klart somnade man i sådär två timmar så nyss vaknat. :P Skönt men nu har jag ännu mindre tid.. Usch all denna stress och press. :S

Nej nu ska jag plugga :(

Puss



Körkort

Underbart med helg! :) Och så har jag tagit körkortet idag! Jippy!!!! ;)  

Fatta vilken underbar känsla man fick direkt efter när man fick veta ;D Jag skulle egentligen kört upp igår men kan ni fatta? Han som jag skulle köra med hade blivit sjuk och det fick jag veta e kvart innan jag skulle köra upp.. :O :O :O  Kul va..Eller inte.. =( =( Fatta vad besviken man blev men som tur va ordnade körskolan en annan så jag fick köra idag istället ;P Hahah 

Idag har jag annars kört såklart, ;) tagit det mest lugnt och det blir mer slapp ikväll för ska göra högskoleprovet imorgon så kan ju inte direkt ut o festa och fira :( Så får sitta hemma och uggla.. :P haha nejmen det blir lite tvtittande, rätt skönt efter allt pluggande som har varit dessa senaste veckorna. :S

Ha det fint honeys! 
  

Våffeldagen

Nej nu blir det ett tredje inlägg ;) det är ju våffeldagen idag och det måste ju firas ;)

Hoppas att man hittar såna här godingar hemma ;) Haha


Horoskop



Förresten dagens horoskop:


Den jäktiga morgonen är säkert inte vad du känner att du behöver, men när människor agerar utifrån sina känslor är du som Skorpion snabb att förstå vad det handlar om.

Onsdag!

Då var det lilllördag ;) Alltså onsdag :P

Just nu sitter jag i skolan och har slutat och väntar på min körlektion som börjar halv 2. ;) Jag har märkt att jag nästan alltid skriver här när jag sitter i skolan men tvyärr hinner man inte göra det hemma nu :P Dels får vår dator spratt hela tiden ;)

Idag har jag haft profektatarbete där vår dator fuckade sig hela tiden men det fixade sig tillslut =) Sen svenska. Vi skulle ha redovisning muntligt på nationella och var tvungna att kunna det utantill... Det var riktigt svårt att komma ihåg ett helt jävla tal utantill, men värre blev det! När vi satt och väntade på vår lärare i det kom han och berättade att vi skulle vara aulan istället så det blev plötsligt riktigt seriöst! Ghhaa men det gick iaf bra ändå fast jag knappt övat. ;) haha
Annars har jag bara kört en runda med pappa nyss. ;)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga på bildprovet. 

Ha det bra!  


Snö, bort NU!

Hej hopp!

Då var det vinter igen tydligen!

Vill verkligen att det ska bli sommar, ja iaf vår nu och så kommer det massa snö och elände... blääääää :P haha Menmen inte så mycket att göra åt det tyvärr. Får väl ut och ha snöbollskrig ;)

Sitter i skolan just nu och skriver lite på olika arbeten m.m. Har en lektion kvar och det är psykologin där vi ska lämna in ett arbete som jag äntligen har färdig med. ;) haha

Hemma 3 idag så rätt skönt, men tvyärr blir det att plugga för har fortfarande hundra miljoner saker att göra... Alltså listan blir aldrig mindre tycker jag... menmen..

Både verkligen inte villa ha vårkläder nu när det är kallt igen, men visst är dessa klänningarna snygga som tusan.


Stay the night

Gokväll gott folk!

Dagen har varit bra, hade ju körlektionen tidigare sen blev jag avsläppt i bromölla så var hemma vid 2! =) Skönt som fan!
Så jag har slappat, pluggat, skrivit på det dumma svenska nationella som vi tydligen ska ha, kört med pappi och en runda på maxi. =) 
Just nu snöa det för fullt ute, bläää, jag som vill ha sommar och sol :( Hoppas verkligen det försvinner snart!  
Imorgon blir det skola mellan 08-14.30 sen blir det typ samma som idag. Nej nu tänkte jag snart gå och sova ;)

Dröm sött ;)







Ice cream

Jag vet, ett tag sedan jag skrev.

 Men ibland hinner man helt enkelt inte.. :P hehe
Kan bara skriva några rader för ska snart ha körlektion så tänkte skriva lite för att fördriva tiden lite. ^^
Helgen har varit kanon. Vatt hos älsk både fredagen och lördagen. Vi har roat oss med; massa mys, film, godis och till stan en runda där vi kollade runt lite o fikade. Igår övningskörde jag och pluggade. typisk söndag


Idag har jag haft natur, spanska, svenska och nu har jag slutat för har inte de två sista lektionerna. ^^ så skönt! Men tyvärr kan jag ju inte hem riktigt än för ska köra. Egentligen skulle jag haft lektion om några timmar men som tur va gick det att ändra! =)


Idag ska jag annars övningsköra med pappi. Annars blir det plugg.
Just nu är jag så himla sugen på glass ;)

Nej nu får jag bege mig. Ha det bäääääst!



Solen!

Vilket underbart väder det har varit dag! Det är nästan som alla vårkänslor bubblar fram =) hehe Nu längtar man riktigt mycket till sommaren!

Just nu hade jag velat att det varit en varm sommardag, jag hade legat vid stranden med en glass i handen. ;)





Måndagen har varit lååååååååång!

Då har även måndag börjat gå mot sitt slut...

Rätt jobbig dag i skolan med massa lektioner. På naturen skulle vi ta våra blodprover så då fick jag offra mig ;D  Men tesse stack och stack mig men det gick ändå inte. :S Men tillslut gick det.. haha Har A+ i blodgrupp om ni ville veta det.. ;D

Sen hade jag spanska där jag och Jehona jobbade med våra "gubbar" som vi ska redovisa på spanska, haha ni skulle sett jehona, det hördes som hon hade svalt en spansk ordbok, ja inte bokstavligen, men varje ord kunde hon på spanska.. ;) Mo Ha Ha   
Sen hade vi tråkig svenska, projektarbete, småföretagande och tillslut media! Efter skolan hade jag direkt körlektion sen efter det övningskörde jag med pappa. Så är väldigt trött nu kan man ju lätt säga :O usch och jag hinner inte slappa så mycket ikväll heller, har dundermycket att plugga på. :S Usch!

Bara ca 2,5 månader kvar till studenten *håll ut* ;P

Men ska iaf ta det lugnt nu, sen ska jag försöka hinna med lite plugg ikväll..

Nej nu tänkte jag slänga mig framför tv:n en stund, förrhoppningsvis sova en stund ^^




 

Pizzzzzzzzza

Usch vad trött man kan vara idag, blää.. men piggar nog till mig tills ikväll iaf =)

Igår var en riktigt rolig kväll! ;)  Även om det inte blev så mycket festande.. ;) Mo ha ha såklart blev det McDonkan med! ;)

Annars idag har jag övningskört.. Ikväll blir det hemmakväll hos pappa med hembakad pizza, melodifestivalen eller någon film ;)  Ska bli skönt att ha en lugn kväll för en gång skull! ;) Hahah
Hoppas vi ska dit där nu snart för jag är riktigt hungrig! ;)

Imorgon blir det en typisk söndag med slapp, träna om jag hinner, hem till tesse och skriva på vårt projektarbete och plugga.

Ha det bra!


Helg!!!

Så skönt med helg igen!!!

Fast rätt trött idag tvyärr även fast jag inte gjort så mycket jobbigt. Idag var vi på median i kalshamn och kollade in blekinges tekniska högskola, rätt kul och såklart mCdonkan. ;) Sen stannade tesse och jag kvar och jobbade med vårt projektarbete.

Idag är det ju fredagen den 13 igen
, men inte kan man sitta hemma och glo, nejdå vi ska ut och slira rundor till k-stad ikväll, där blir det säker McDonkan för andra gången och såklart en runda till grand. Mohaha  ;D



Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
'Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me

I believe it finally
I'm moving on


Halkan!

Det har inte hänt så mycket de sista dagarna, rätt mycket att plugga på så det har tvyärr blivit mycket sånt. :( skittråkigt men jaja det måste ju göras.

Idag har iaf jag gjort halkan och som alla andra säger: DET VAR SKITKUL! Haha så grym känsla att köra själv för en gång skull och sen att man får köra runt och glida/ snurra runt är riktigt kul fast såklart på ett läskigt sätt ;) haha

Ikväll ska jag till min älskling, har ledig dag imorgon så ska sova över hos honom. ;) Det är ju sista dagen innan han drar ut i lumpen igen så vi ska nog bara mysa ikväll <3

Tänkte inte skiva specieltt mer för nu ska jag äta något gott, hoppa in i badet och plugga lite.

Ha det bra!




 


Helgen

Riktigt lägesedan nu :)

Men tyvärr har jag inte haft tid med bloggen ett tag. Har massor att göra nu med massa plugg och annat. :/ Men annars är allt bra, helgen har varit toppen ;)
I fredes festade jag med grabbarna. ;) hehe  Förfest hemma hos Per sen drog vi vidare till Grand där det var riktigt  svinkul!. ;D Haha En perfekt kväll!! 
I lördes vaknade jag upp hemma hos älsk sen drog vi till stan där han köpte en ny tv. ;D Sen på kvällen var vi i min söta systers lägenhet och såg Valkyria och den var rätt bra. 
Idag har jag övningskört och ska plugga nu tänkte jag så ha det bra!

 

Close up

Ett tag sedan jag skrev nu.. Tiden går så snabbt hela tiden. Helgen har ju bara sprungit iväg. :P
Det har varit riktigt skönt med helg, har varit med min älskling. <3 Haft det mysigt med både filmkväll, fika på böckmans och så i lördes så gick vi en lång runda och hade picknic ute ;) Så fint och faktiskt lite varmt va det! hehe 
Fast jag höll på ramla ner från ett stenras men som tur va fanns älsk där och fångade upp mig ett antal gånger ;D <3 

Idag har jag även tränat. ^^ Ikväll blir det bara att slappa, kolla på beckfilmen kanske. Ska kanske även övningsköra snart om jag hinner.

Helgen gå riktigt snabbt och jag hoppas denna veckan går snabbt för längtar rejält till helgen... Mohahah ;)




Life is a mystery
And no one knows what's to come