Hallow...


Sitter nu och kollar på lite olika resor i sommar ^^ Jag o tesse ska ju resa i sommar så nu gäller det bara att hitta något fint och varmt ställe ;) Vi vill ju vara iväg rätt länge och kanske resa runt lite :)
Vad man längtar nu!!

Annars idag har det varit bara lungt, varit ute och sprungit imorse, ute och gick med mille och gick en runda med Tesse ;)
Så skönt nu när det är så varmt ute! ^^ Hoppas det håller i, jag och Tesse tänkte dra till åhus nån dag om det är varmt :P  

Ikväll kommer älsk <3

Ha det bra!


Sunny day...



Gud vad trött jag är! Men jag har ju en andledning med! :P

Jag har ju varit i Helsingborg hela dagen och kvällen ^^ Jag var först och kollade på Lunds universitet, campus i helsingborg. Riktigt spännande får jag säga!!! ^^ Lärde känna två andra tjejer som var riktigt roliga o trevliga!! ;) Så vi gick runt ihop och sedan gick vi även i centrum. Var tvugen att kolla om det är bra shopping där ;) haha  Sedan tog vi tåget hem! ^^ Riktigt kul när man träffa nån eller några och redan efter en minut känns det som man känner varandra :)

Jag har aldrig varit i Helsingborg innan men det är faktiskt riktigt fint med massa shopping och nöjen, och folket där verkar vara jättetrevliga ^^ Så bara positivt! 


Dagen har varit riktigt rolig och solig framförallt!!! Älskar solen!!! hehe Börjar kännas nu att våren o sommaren är påväg!
Längtar fruktansvärt till sommaren då det är massa resor som ska åkas på ;)
En av tjejerna jag träffade idag hade varit i Grekland hela förra sommaren och gud vilka otroliga historier hon hade att berätta! :)
Kan ni gissa hur mycket man ville dit när hon berättade?! ^^
 
Men älsk o jag har pratat om grekland så vill bara dit där ännu mer nu!! =)

Nej nu får jag väl ta och bädda ner mig snart i min säng och en bra bok så somnar jag nog snabbt ^^

Imorn på morgonen ska jag ut o springa igen!!! Nice!




The fire...

Sorry jag har varit dålig på att uppdatera. :P Har inte varit hemma sen söndes så får skylla på det :P

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan laga mat, är väldigt hungrig nu :O

Jag får väl berätta vad jag har hittat på dessa dagarna. :

Jag var ju och målade med Maria i söndes, väldigt kul. Hon o jag har lärt känna varandra otroligt snabbt ^^ Fast kan bero på att vi har samma humor och kan snacka om allt ;) hehe

På kvällen var jag hos älsk fram tills nu då. Hans mamma kom även på kvällen så vi fikade lite och körde och handlade. =)

Mån: blev det till stan o kolla i butiker, synd att man inte har mer pengar för man är riktigt shoppingsugen nu.  Sedan fikade vi på fenix, så jäkla god varm choklad de har där ^^ Riktgt lyxig!
Det får man göra oftare!

Tis: Var det bildkursen som gällde hela dagen, sedan fick älsk och jag laga lite god mat och på kvällen dating in the dark ^^ Vet inte om ni kolla på det porgrammet? Det är riktigt kul iaf ^^

Idag åkte jag hem och direkt när jag kom hem begav jag mig ut o sprang en runda! Så skönt nu när det inte är så kallt längre! Jag sprang ju rätt mycket innan vintern så ska börja med det igen! ^^

Och imorn blir det hela dagen i helsingborg!


Skriver lite senare igen! 

 




Silverlights...


Tjenixen! 
 
Precis varit och fikat med Jossan på böckmans och snackat lite skvaller ;) Gott värre! ^^ Det får vi göra till en vana nu! Vi ska nog dit ons nästa gång! ^^

Annars var jag och Tesse ju i malmö hela dagen igår! ;)
Riktigt skoj hade vi! Vi hann med att både vara på köpcentrumet Entré, det nya ikea och shoppa i centrum ;) Sedan blev det mat och så körde vi ner till hamnen och turning torso och åt! ^^ Nice!

Imorn och på måndag ska jag till kstad och träffa maria från kursen! Trevligt!

Ha det bäst!
  


  


The sun rise...

Uppe med tuppen! ^^

Hade gärna velat sova lite till men ibland vaknar jag så tidigt sen går det inte att somna om :(

Sen fick jag även ringa tandläkaren och avboka min tid. Fick inte förrän 12 maj så får vänta ännu längre nu, men spelar inte så stor roll. Skulle bara på en kontroll. :P

Nej snart får jag börja äta frukost och sedan hämta Tesse mig! ;) 

Ha det bäst idag!
<3
  

Work it out...



Jag och Tesse tar en tripp till Malmö imorgon! =)
Vi tar bilen så ska först till det nya ikea, entré och malmö centrum för massa shopping! =)
Tesse gumman fyller ju även år så vi får fira det lite på kvällen! ;)
Kommer bli riktigt kul! =) hehe

Annars idag har jag varit hos frissan och blivit blondare igen, hade blivit rätt mörk nu på vintern. :P Sedan var jag o tränade! Skönt!

Nepp snart blir det sängen så jag är pigg imorn och orkar med en heldag i M med massa shopping! :P

Godnatt cupcakes! <3




No halo around my head, no angels here...


Dagarna bara springer iväg! Redan mitten av mars, i denna takten är det snart sommar ju! :)

Allt är bara bra med mig! Har precis duschat så nu ska jag bara slappa framför tv:n lite, älsk kommer senare ikväll för han träna fotboll nu. :)
Jag o älsk hade 2 och ett halvt år ihop i måndes så vi firade lite igår, vi gick till resturangen Peking och åt massa god kinamat och så god efterätt efter det! Nice =)
Så riktigt gott var det! Efter det blev det promenad och myskväll <3

Jag var ju även på bildkursen igår, jag var ju sjuk sist så är lite efter men jag har iaf börjat på måleriuppgiften självporträtt i olja. Ska li kul att testa måla i olja, har aldrig gjort det innan. :)

Jag och Maria från kursen ska nog träffas sön och mån så vi kan måla lite! Så förhoppningsvis hinner jag ifatt lite. :)

Imorn ska jag till frissan, tycker det är på tiden, har inte gjort något med håret på hela vintern så det behövs fixas till lite. :) Ska slinga/färga mina vanliga nyanser så kommer  bli blondare. :)

Ha det bäst!





Bump in the road...



Tjenixen!

Precis varit i stan en runda nu och kollat lite, blev bland annat ett par jeansleggings från sandelins, gud så snygga, tror jag ska köpa de i en annan färg med. ^^
Gud finns ju så mycket kläder man vill ha! Hoppas jag kommer till malmö nån dag med för hade velat till GT. :P Är även sugen att köpa en vårjacka, jeansjacka är ju supersnyggt så får bli det! Hm har ju erbjudande nu ju om ni inte vet det?! 100 kr rabatt på alla jackor!

Som ni förstår är jag frisk igen nu, fast mår fortfarande lite dålig och är himska trött så det får bli lugna dagar för mig nu. ^^

Är hos älskli nu och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Han slutar ju snart, sen ikväll ska vi laga tacos och så blir det nog myskväll ^^

Ni får ha en bra dag/kväll! ;)





Sjuk sjuk sjuk

Blä vad det suger att vara sjuk!! :(

Har varit sjuk nu dessa dagarna så har knappt orkat vara uppe. :( Känns bättre nu ikväll faktiskt, förrutom att jag är riktigt trött och lite feber.
Tyvärr missade jag ju bilden idag men hade inte mycket att välja på, har knappt orkat röra mig 10 meter idag :P usch. Men har iaf gjort klart projektplanen och skickat in den!

Nej tycker jag kan bli frisk snart! =) Är så trist att bara vara hemma o glo.

Ikväll blir det bara till att vila upp sig! 
Ha det bäst! 



  

I can´t deny...

Tjenixen!!


Har precis ätit varma mackor nu! Mums så gott det e! Perfekt att äta och enklare kan det inte bli!

Idag var jag och mamma ute och gick en långrunda ^^ Tyvärr var det inte lika varmt idag men solen var iaf framme lite ^^

Annars har jag skissat lite o så ^^

Ska till Josse senare så vi ska ha tjejkväll =) Alltid lika kul!

Har haft ont i huvudet idag med, :/ Har haft det så ofta på sista tiden så får nog till doktorn och kolla upp det. :( 

Hoppas det försvinner snart iaf!

Förresten så har jag även sålt min vackra balklänning! Det gick snabbt, det var många som var intresserade och 5 ville komma o kolla på den nu i helgen, men den första köpte den direkt så det gick ju snabbt o bra :)

Hon vill även att jag ska sminka henne för hon tyckte jag hade sminkat mig så jättefint på min bal så hon ska komma nån dag så ska jag provsminka henne och visa henne hur man gör. =) Roligt! =)

Men nu ska jag läsa lite i min nya bok: Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella, verkar bra!

Ha det bra!









Höst i England, Oxford ^^ Så mysigt!!



 

Golden eyes..

Tjenixen!

Bara älskar att det börjar bli vår! Denna snön har varit här så länge nu så man riktigt längtar till solen! =)

Precis hemkommen från bion med Tesse. =) Vi såg Alice i underlandet i 3D. Den var bra och rätt knasig! 3D effekterna var grymt bra. =) Synd bara att de där glasögonen är grymt fula! 

Annars innan idag har jag jobbat lite med mitt projektplan som ska vara färdig till tis. Stackas mormor har blivit sjuk igen och är på sjukhus så har oroat mig för henne hela dagen :/ Hoppas hon blir bättre snart! 

Jag läste även färdigt den senaste boken "Min bästa väns dotter" av Dorothy Koomson. Riktigt bra!!! :)  



In my mind...



Precis kommit hem nu! Jag har ju varit iväg sen söndes :)

Igår var jag o Emma i skolan och målade på våra bilder. Jag hann färdigt någolunda så idag hade vi redovisnning!
Det var riktigt kul och intressant när vi redovisade för vi ställde ut alla våra bilder som på en riktig konstutställning! :)
Så först skulle vi mingla runt, sedan skulle vi en och en visa upp vår egen bild. Sedan fick alla andra säga vad de tyckte om den och berätta om sina uppfattningar. :) Lite nervöst, men jag fick bara fina och positiva komplemanger så det var skönt! :) hihi



Nu ska vi ju börja på oljemålning så har lite läxa tills nästa gång. Projektplanen ska lämnas in och så ska vi ha skissat ett självporträtt hemma ^^

Har ju varit hos älsk dessa dagarna, men saknar han redan! :( 

Imorn blir det Malmö med Tesse! ;) Det är öppet hus på Malmö högskola så ska dit en sväng, hoppas vi hinner med shopping också men det tror jag vi ska kunna hinna! ;) haha

Förresten vilka vårkänslor man fick idag när solen var framme!! Så skönt!! :) Fast kunde bli lite varmare med! Längtar riktigt till våren, känns som man kan göra mycket roliga saker då!

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt känner att jag är väldigt trött och lullig i huvudet. hehe

Ha det topp!








Godmorgon!

Har precis vaknat nu, ligger fortfarande i älsks säng ^^
Klockan är inte så speciellt mycket, typiskt att man vakna så tidigt!

Idag ska jag och Emma dra till skolan och göra färdigt våran målningar för vi ska ha redovisning imorn på det. :) Så min dag kommer jag tillbringa där!

Efter det blir det hem till älsk igen, han är ju och jobba nu så vi ses ikväll igen! =)

Helgen har varit bra annars, har jobbat, tränat och haft tjejkväll med Josse =) Har hunnit måla lite till, får visa sen. ^^

Vad har annars hänt? Faktiskt inte så mycket, fast snön har ju börjat smält bort nu och med det tycker jag 10 TUMMAR UPP! =) Vill börja använda mina vårkläder nu!!

Nepp nu tänkte jag äta frukost, är alldeles för hungrig så säkert därför jag vaknade redan nu!



Adios! ^^