London ;)

Hejhej! Har inte skrivit på ett tag nu, faktiskt inte hunnit :O hehe Har haft det bra dessa dagarna, orkar inte skriva ner allt jag gjort men kul har jag haft ;)

Just nu håller jag på packa och allt annat som ska fixas inför imorgon! Så imorgon drar jag till England. Blir såklart London! ;) Wiiie :P Ska bli riktigt kul! ;) hehe Kommer nog inte skriva så mycket medan jag är borta så jag ska berätta allt kul när jag kommit hem ;) Ni får ha det så bra här hemma i Sverige! ;)

Vårt hotell i london ;)
  

Scream..

Godmorgon darlings!

Har ätit frukost för en stund sen och nu sitter jag här lite ;)
Idag vid 4 ska jag dra till Jossan på lite fika o så.. mycket trevligt! ;) hehe
Annars har jag inga planer, fundera på att träna men får se hur det blir med det :P Jag var ju och tränade & solade igår så har lite tränningsvärk idag :S he he

5 dagar kvar nu tills jag drar härifrån ;) Förresten har jag sagt det att jag ska ta flyget SJÄLV(?)  Hihi undra hur det kommer gå, jag har aldrig flygit heller, men det kommer säkert gå toppen, man måste ju vara lite självständig ibland ;)




Nej nu ska jag sy lite, bye bye!



Jag trodde vi hade bestämt oss för att inte gå bakåt..
Men det är det du tydligen vill..


I thought you were my fairytale
A dream when I'm not sleeping
A wish upon a star
Thats coming true
But everybody else could tell
That I confused my feelings with the truth
When there was me and you



England, en vecka kvar!!! :)

Sorry men har inte hunnit skriva på hela helgen så får göra det nu ;) hehe 
Allt är bara bra med mig, tvyärr lite trött idag men så kan det va ibland :)

Yes ska jag skriva ner vad jag har gjorde de senaste dagarna?! :O

I fredes blev det då fest med Jossan ;) Hade lite förförfest hemma hos henne sedan drog vi vidare på förfest hos sara och alla dom ;)
Det var riktigt roligt, (så roligt så deras matrumsbord gick sönder) hehe :O Sedan vidare till Grand där det blev lite drinkar och dans ^^ Eftersom jag skulle jobba dagen efter drog jag hem lite tidigare.. :/ 

Så nästa dag (lördag) fick jag upp i tid och iväg till jobbet hela dagen, sen blev det mest chill på kvällen. I söndes blev det jobb och träning ;)

Igår var det jobb sedan drog jag till Per, där kollade vi på filmen "Cry Wolf" lite skräck/thriller film.. ha ha riktigt bra faktiskt! Kolla på den vetja!

Idag drog jag och Per till stan där det blev lite fönstershopping och så blev jag bjuden på god mat på House of Bagels ;) Mycket gott! ;) hehe

Så det har hänt mycket skoj de senaste dagarna, ikväll har jag bara tagit det lugnt.. Har varit jättetrött hela dagen idag, fast det är ju inte så konstigt eftersom jag har jobbat fredag, lördag, söndag  o måndag, plus massa fest, träning och ut å fara.. :O Fatta inte själv hur jag orkar?!! :O



Ååå nu är det en vecka kvar till England!! ;) Yeah! Ni som inte vet så ska jag hälsa på Tesse den 27 oktober i England, hon är ju au pair där nu så det ska bli jättekul att träffas, var ju ett tag sedan hon åkte ;) 
Hon är ledig med så vi kan göra exakt vad vi vill! 
Vi ska såklart till London, sova på hotell där några dagar och se alla sevädigheter. Blir massa shopping, god mat och festa! ;)
Vi kommer då ha rejält kul! Längtar!! 


Nej nu ska jag kolla lite tv, Godnatt darlings! <3
   


A way back into love..



Mitt hår ljusare, ännu mer i verkligheten än det ser ut :P Sammetslinne made by me ;)

Tjenixen!!! ;)

Här sitter jag och försöker reda ut vilka kurser jag vill gå och i vilken ordning jag allra helst vill ha ;P hehe Det är ju som sagt sista dagen att lämna in anmälan inför våren så tänkte göra det för att ha det som backup-plan ;) haha Faktiskt intressanta kurser som bild, webbdesign, grafiskt design och sådna saker ;)Annars idag har jag och Jossan varit hos Sara på fika och lite snack ;)
Trevligt! Vi ska göra det varje vecka nu! haha minst! ;)

Igår var jag hos frissan så nu är jag ett ljushuvud igen, blondare iaf ;) nicenice Sedan på kvällen kom älsk en runda på kvällen ;)

Imorgon blir det fest såklart, fast först lite jobb tvyärr :/ menmen det måste man ju med göra. Sedan blir det fest med Jossan och utgång till grand :P



I can´t deny



Gokväll ;) Tänkte skriva några rader medan jag ändå sitter här vid datan :P hihi

Dagen har varit riktigt rolig, var i stan med Linda hela dagen typ ;) Hittade lite olika saker =) Sen blev det tränning direkt efter det, nice värre!

Imorgon ska jag till frissan och arbetsförmedlingen om jag hinner :)

Nej nu ska jag göra någonting helt annat, vill sy nu när jag har lite mer tyg men är försent nu!!!!




Dagens outfit, kjol ( som även kan vara klänning/topp) är gjort by me, rätt nöjd faktiskt :P  

Stan med Linda ;)

Godmorgon! Ny dag idag med nya roligheter ;) he he

Ska ta tåget vid 1 in till stan och möta upp Linda för en shoppingrunda! ;) hihi Har ju lite ärende där så det är ju bra ;) Sedan på vägen hem ska jag köpa hem lite tyg så jag kan fortsätta sy igen ;)
Sedan om vi inte är för trötta av vår shopiingtur ska vi ner till simhallen och träna loss ;)
Så det är mina planer än så länge inför dagen ;) Kvällen har jag inte riktigt bestämt än så det får vi se ;)

Förresten sov jag inte så bra inatt! :S Har en tendens att vakna tidigt vid 6 tiden eftersom jag tror jobbet ska ringa in mig :S Det är det som är nackdelen med att vara timanställt, att de ringer in på morgonen oftast så man bara har 10 minuter på sig att komma dit! :O Och det är riktigt jobbigt när man är helt urvaken och väck :P 
Men konstigt nog ringde de inte idag (för en gång skull, de ringer ju alltid, alltid när man inte kan med) :P

Annars igår var jag, mamma, daniel och linda hos mormor och fikade lite ;) <3 Sedan på kvällen kom Josse för lite myskväll ;) Nice! hihi Ska träffas snart igen ;) 
 Nej nu ska jag börja klä på mig ;)
Ha de bra idag!!!

      

Tyvärr bara en liten uppdatering ;)

Godkväll!!! ;) Allt är bara bra här fast är riktigt trött, kommer nog somna snabbt när jag ska lägga mig ;) he he

Idag har jag bara tagit det lugnt, tränat lite med Linda, så ja typiskt en vanlig söndag ;) hihi Det var riktigt kul att träna idag, alltid roligare när man har någon med sig så man kan snacka av sig lite medan man träna, ;) hihi Ska börja träna nu när det är höst, är så skönt att träna ibland ;)

Annars de senaste dagarna har varit toppen. Har varit med Tesse gumman lite nu innan hon stack igår. Hon är ju i england nu. Kommer sakna henne mycket som tusan men jag ska snart med dit förrhoppningsvis ;) hihi Vi har alltid så kul, mohahah speciellt dessa sista dagarna när vi bara dampar oss för fullt, ska lägga upp några bilder imorn kanske, orkar tvyärr inte nu när jag är trött ;) Men vi har bla varit ute på spökrunda och ute i naturen som två små rödluvor ;) Riktigt kul hade vi! ha ha

Annars nu i helgen har jag varit hos älsk. ;) I fredes blev det massa idolmys, i lördes blev det stan, fotboll x 2, hehe.. ;) Mysigt.. ;) Kan ju inte påstå direkt att jag är värsta fotbollnörden men det var ju rätt okej förrutom att det var kallt som fanken :P hihi Och på kvällen var det Sverigedanmark, tvyärr förlorade ju Sverige som ni kanske vet ;( Trist! Menmen sånt e livet!

Så det rullar på som tusan ;) Men nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket mer, har kanske skrivkramp eller ingen skrivlust, blir så ibland tyvärr ;)

Så so long mis bonitos amigos, Hasta luego! Muchos abrazos./ E ;)

Träna med Linda =)

Hallllluuu!

Har inte haft tid att blogga men jag har haft det roligt dessa dagarna, berätta mer ikväll för sk snart dra och träna med Linda gumman ;)

Så skriver lite mer ikväll istället ;)

Pusspuss

Några rader bara...

Idag känns det mycket bättre, visst känner jag mig rätt trött och så men hoppas det går väck snart ;) Idag har jag hjälpt mamma lite, sytt gardiner och nån tröja =) Nice!

Ikväll ska jag va med Tesse ;) Hon ska ju åka på lördag till england i 3 månader :/ Men såklart kommer jag ju snart dit med! ;) hihi Då ska vi på äventyr!

Ha det bäst!


Our song

Idag känns det faktiskt bättre och det är ju jättebra! Visst känner mig fortfarande lite småsjuk men det är en stor förändring sen igår :)  Så snart är jag nog helt frisk, hoppas iaf! =)

Idag har jag bara tagit det lugnt, kan ju inte göra så mycket annat nu när jag är sjuk :) Men visst det är skönt det med ibland :)

Nu när jag har varit sjuk har jag förresten läst ut Twilight 1 och 2. Så nu väntar jag på tredje ska dumpa ner i brevlådan =) Ååå vad jag bara avgudar dom böckerna, man kan inte sluta läsa dom. =)
Riktigt längtar tills 2:an New moon ska gå på bion ;P












Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuk





Godmorgon och godnatt passar riktigt bra just nu, har blivit sjuk igen vilket är skit. :( Så det ända jag har gjort är att begrava mig i sängen. :/





Mycket som har hänt sedan sist, helgen har varit toppen och jag har haft roligt med tesse gumman två dagar. ;) Igår stack jag till älsk och vi hade mest filmkväll :) På kvällen kände jag mig lite förskyld men trodde det var allergin som vanligt men tydligen inte :/ Vaknade upp och mådde inte alls bra så snälla älsk fick köra hem mig.

Usch har verkligen mått blää hela dagen, hade 39 i feber och haft det hela dagen och nu fast jag knakar medicin. :/ Förkyld som fan, halsen uppsvullnad så det gör ont att svälja, feber, känns som jag ska spy, ja listan kan göras lång :( :( :(  :( :(

Nej nu ska jag återgå till min säng igen, gick bara upp för att mamma tvingade mig att äta..

Återkommer när det känns som jag lever igen ;) ha ha Det är ju tur att jag inte har förlorat min humor ;D

Ha det bra!




Banken igår ;)


Vilken kväll det blev!! 

Tesse och jag hade riktigt kul inne i kstad, vi var mest på banken, där Erik Hassle spelade live ;) ha ha

Grym & härlig kille verkade han va när vi snackade med honom ;D hehe Så hela kvällen var lyckad! ;D 
Lägger upp några bilder so enyoj; 


















(Ufo?)





Ett annorlunda Village än det i Stockholm ;) ha ha  

Hemma igen!

HEMMA IGEN FRÅN STOCKHOLM! ;P
Vi har haft riktigt kul denna veckan vi varit iväg ;) Har hunnit med jättemånga roliga saker och Stockholm var riktigt nice ;) haha Så jag är väldigt nöjd med vår vecka ;) hehe
Såklart har jag hunnit shoppa rätt mycket. mohaha massa snygga kläder! 
Jag ska lägga upp lite bilder här sen när jag har tid om nån dag, vi har ju typ tagit massvis av bilder! ;) ha ha  
Igår var jag hemma hos älsk, vi har ju inte hunnit träffats på länge nu så det var mysigt ;) hihi Vi hade mest bara mys och kollade på lite idol/film. =)
Välkomhempresent från älsk, söta han <3


Ikväll ska jag och Tesse till banken i kstad ;) Ska bli nice! Erik Hassle ska ju spela live där så det ska bli roligt ;)

Ha en bra dag! Pusss ;)